Veelgestelde vragen
 

Hoe kom ik aan een medicijnpaspoort?

Dit kan u bij uw apotheek aanvragen, zij hebben al uw medicatiegegevens.
 

Waar kan ik een reizigersadvies i.v.m. de nodige vaccinaties krijgen?

U kunt bij uw huisarts een formulier afhalen, aan de hand waarvan u bij de apotheek een advies krijgt over de gewenste vaccinaties. U kunt zich vervolgens door uw huisarts laten vaccineren.
 

Kan ik i.v.m. ziekte een doktersverklaring krijgen van mijn huisarts?

Op advies van het KNMG geven wij geen medische verklaring van deze strekking af. Dit negatief advies van de KNMG kunt u zonodig op de praktijk afhalen.

 

Is mijn gewicht goed?

Dit kunt u bepalen door uw BMI (Body Mass Index) te berekenen. Dit kan via de website van het Voedingscentrum.


Kan ik zelf bepalen door welke arts ik word geholpen?

Er zijn 2 artsen werkzaam in onze praktijk. de Heer J.W. (Jan Willem) Sloeserwij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, en Mevrouw K.M. (Kristel) van Asselt op maandag, woensdag en vrijdag. Indien u een voorkeur heeft voor één van de artsen, dient u dit te melden bij het maken van een afspraak met de assistente. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u in dat geval soms wat langer moet wachten op een afspraak.
 

Kan ik voor een rijbewijskeuring bij mijn eigen huisarts terecht?

Wettelijk is het toegestaan dat een keuring door de eigen huisarts wordt gedaan. Toch doen wij geen rijbewijskeuringen voor eigen patiënten. Wij huldigen het standpunt dat uw geschiktheid om aan het snelverkeer deel te nemen het beste bepaald kan worden door een onafhankelijk huisarts. U kunt een rijbewijskeuring aanvragen via www.regelzorg.nl.
 

Alternatieve geneeswijzen

Wij staan in principe niet afwijzend tegenover alternatieve geneeswijzen, maar zijn zelf hierin niet geschoold. Wel vinden we het belangrijk dat u, indien u daar elders gebruik van maakt, met ons overlegt, zodat we op de hoogte blijven van uw medische situatie.


Terug naar contactgegevens