Apotheek

De apotheek is geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en bereikbaar op 0346 - 24 12 04.
Wij hanteren een sluiting tijdens de lunch van 12.45 uur tot 13.30 uur (alleen spoed).
 

Medicijnen halen

Uw medicijnen kunt u halen op werkdagen tussen 16.00 uur en 17.30 uur.
 

Bezorgen medicatie

Als u een kwetsbare patiënt bent of niet mobiel én er is geen huisgenoot die voor u de medicatie kan afhalen, is het mogelijk dat deze bezorgd worden. De vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur is het vaste bezorgmoment in de week. Als u de medicatie bezorgd wilt hebben, overleg dit dan met een assistente.
 

Medicijnkluisjes

Het is mogelijk om uw medicatie buiten openingstijden af te halen. De kluisjes hangen in de rode telefooncel aan de achterkant van het pand, Schoolweg 9. U kunt hier bij de assistente om vragen. U krijgt vervolgens per mail een beveiligingscode waarmee gedurende een vooraf bepaald tijdsblok het kluisje geopend kan worden.
 

Hulpmiddelen

Per 01-01-2021 mogen wij als apotheek diverse hulpmiddelen (incontinentiemateriaal, wondverband, cathetermateriaal, diabetesmateriaal) niet meer standaard leveren. De meeste zorgverzekeraars eisen dat een hulpmiddel geleverd moet worden door  een landelijke leverancier. Indien dit voor u geldt, heeft uw zorgverzekeraar u hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. In de voorwaarden kunt u hierover teruglezen. Als u een vraag heeft over de levering van hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met de assistente.
 

Acute apotheekhulp

Voor acute apotheekhulp buiten openingstijden van onze eigen apotheek, kunt u terecht bij de Dienstapotheek van het St. Antonius Ziekenhuis, Soestwetering 1, Utrecht.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 22.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 22.00 uur en zondag van 9.30 uur tot 22.00 uur. Na 22.00 uur kunt u terecht bij Dienstapotheek Utrecht, Burgemeester Fockema Andreaelaan 60, Utrecht.
 

Herhaalrecepten

Alle info over herhaalrecepten kunt u hier vinden.


Apotheekhoudende huisartsencoöperatie                                              

In Nederland zijn zo'n 350 apotheekhoudende huisartsen, huisartsen met een apotheek 'aan huis.' Om een sterke positie te hebben richting de zorgverzekeraars en andere derden, trekken wij samen op met collega apotheekhoudenden aangesloten bij de AHC. De AHC is een organisatie van en voor apotheekhoudende huisartsen.

Het doel van de AHC is ondersteuning en belangenbehartiging van de aangesloten apotheekhoudende huisartsen. Het bestuur wordt ondersteund door het Platform praktijkmanagers en diverse adviseurs. Vanuit onze praktijk zijn Jan Willem Sloeserwij en Marieke Kool actief betrokken in het bestuur danwel het platform. Als u geïnteresseerd bent in het werk van de AHC, kunt u via deze link op hun website komen.