Apotheek

De apotheek is geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en bereikbaar op 0346 - 24 12 04.
Wij hanteren een sluiting tijdens de lunch van 12.45 uur tot 13.30 uur (alleen spoed).
 

Medicijnen halen

Uw medicijnen kunt u halen op werkdagen tussen 16.00 uur en 17.30 uur.
 

Bezorgen medicatie

Als u een kwetsbare patiënt bent of niet mobiel én er is geen huisgenoot die voor u de medicatie kan afhalen, is het mogelijk dat deze bezorgd worden. De vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur is het vaste bezorgmoment in de week. Als u de medicatie bezorgd wilt hebben, overleg dit dan met een assistente.
 

Medicijnkluisjes

Binnenkort zal het mogelijk zijn om uw medicatie buiten openingstijden af te halen. De medicatie zal dan in een kluisje gelegd worden aan de achterkant van het pand. De rode telefooncel staat alvast klaar! De kluisjes zelf zijn onderweg. Zodra de kluisjes geplaatst zijn, volgt er instructie over het aanvragen, de beveiligingscode enzovoorts.
 

Hulpmiddelen

Per 01-01-2021 mogen wij als apotheek diverse hulpmiddelen (incontinentiemateriaal, wondverband, cathetermateriaal, diabetesmateriaal) niet meer standaard leveren. De meeste zorgverzekeraars eisen dat een hulpmiddel geleverd moet worden door  een landelijke leverancier. Indien dit voor u geldt, heeft uw zorgverzekeraar u hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. In de voorwaarden kunt u hierover teruglezen. Als u een vraag heeft over de levering van hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met de assistente.
 

Acute apotheekhulp

Voor acute apotheekhulp buiten openingstijden van onze eigen apotheek, kunt u terecht bij de Dienstapotheek van het St. Antonius Ziekenhuis, Soestwetering 1, Utrecht.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 22.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 22.00 uur en zondag van 9.30 uur tot 22.00 uur. Na 22.00 uur kunt u terecht bij Dienstapotheek Utrecht, Burgemeester Fockema Andreaelaan 60, Utrecht.
 

Herhaalrecepten

Alle info over herhaalrecepten kunt u hier vinden.