Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via het patiëntenportaal. Gebruik hiervoor onderstaande knop. Wilt u liever de receptenlijn inspreken, bel dan 0346-241204, optie 2. U spreekt uw naam, geboortedatum, medicijn, sterkte, gebruik en hoeveelheid in. Het is ook mogelijk om de etiketten in de speciaal daarvoor bestemde brievenbus bij de balie te deponeren.

Bij herhaalrecepten die u op werkdagen vóór 11.00 uur heeft besteld, kunt u de medicijnen twee werkdagen later tussen 16.00 en 17.30 uur bij de apotheek afhalen. 
Heeft u in het weekend uw medicatie besteld? Dan kunt u de medicijnen vanaf woensdagmiddag 16.00 uur afhalen. LET OP: het aantal werkdagen dat nodig is om de medicatie voor u klaar te leggen, is gewijzigd in twee. Dit heeft te maken met externe bereiding die wij inzetten als de bezetting in de apotheek niet toereikend is of bij grote drukte. 

Als u niet mobiel genoeg bent én er is geen mantelzorger beschikbaar om de medicatie op te halen, kunt u bij het bestellen van uw medicatie vragen of deze bezorgd kan worden. Het standaard bezorgmoment is vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur.
Lukt het u niet om de medicatie tijdens openingstijden op te halen, dan is het mogelijk dat de medicatie in een kluisje gelegd wordt. De kluisjes bevinden zich in de rode telefooncel aan de achterkant van het pand, Schoolweg 9. U krijgt een beveiligingscode per mail toegestuurd, daarmee is het kluisje gedurende een van te voren ingesteld tijdsblok te openen.

U kunt ook uw herhaalrecepten online aanvragen via ons online patiëntenportaal.

Herhaalrecept aanvragenApotheek

Alle algemene informatie over onze apotheek kunt u hier vinden.


< Terug naar apotheek